mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

2022/2023 г.

Бинарен лабораторен урок

Бинарен лабораторен урок по биология и химия на тема „Химичен състав на клетката“ се проведе в ППМГ „Акад. Иван Ценов“, съвместно с факултет „Химия и фармация“ към СУ „Св. Климент Охридски“. В него се включиха учениците от IX а клас, заедно с техните преподаватели по биология – Ивалина Райкова и по химия – Димитрина Милчева. Разделени в пет групи, учениците работиха по поставени теми. Възложените им теоретични и практически задачи бяха съответно:
1 група – „Доказване на наличието на химичните елементи С, О и Н в състава на белтъци, въглехидрати и липиди в клетките“;
2 група – „Доказване на наличието на редуциращи захари в разтвор на глюкоза и захароза“;
3 група – „Доказване на белтъци и техни свойства“;
4 група – „Доказване на мазнини и техни свойства“;
5 група – „Изследване на фактори, които денатурират белтъците“

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни