Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Учители 2018/2019

Учители 2018/2019

ППМГ – Враца получи втори европейски знак за качество за eTwinning проект

Екипът на проект eTwinning „Раздвижи тялото и ума си - здравословен живот за юношите“ към ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца премина оценката на Европейската комисия и получи и втория знак за успех - Европейски знак за качество. Наградата показва, че проектът е достигнал европейски стандарти на качество и резултатите му ще бъдат споделени в европейския портал www.etwinning.net.
Наградата се връчва от Централното звено на Програма eTwinning (Central Support Service) в Брюксел на учители, чиито проекти са предложени за Европейския знак за качество от поне две национални агенции в държавите-партньори след етап на отсяване на най-добрите национални кандидатури.
„Изключително се радвам, че нашите ученици откликват на възможността за включване в дейности за международно сътрудничество. Това ги прави по-отворени към света и засилва увереността им в собствените им сили и умения”, сподели г-жа Калина Николова, координатор на проекта.

Кулминацията на проектните дейности предстои през м. юни 2019 г. с организирането на международна ученическа конференция на тема „Здравословен живот“, чийто домакин ще бъде ППМГ „Акад. Иван Ценов“.

 

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни