Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Учители 2017/2018 уч.г.

Учители 2017/2018 уч.г.

Учител от ППМГ – Враца с награда за електронен урок

Г-жа Калина Николова, която е старши учител по английски език в ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца спечели трета награда на конкурса за електронен урок, организиран от регионалното управление на образованието.
Урокът представлява резюме-демонстрация на интерактивните методи, които Николова използва в работата си, като онлайн ресурси и мобилни приложения. Преподавателката по английски език активно прилага представените техники, които са добре приети от страна на учениците от V, VI и VII клас.
По време на часовете си тя поставя на децата индивидуални задачи, които те разработват вкъщи, а след това споделят със съучениците си. Техниките бяха представени и пред нейни колеги учители по време на тематична открита практика. Тя е част от серия инициативи, които г-жа Калина Николова реализира по Проект „Еразъм +“ - „От висококвалифицирани учители към знаещи и можещи млади хора”, „Раздвижи тялото и ума си – здравословен живот за юношите” и програмата за споделяне на иновативни практики на Академията за лидери в образованието.

Учител от ППМГ – Враца получи междунородно отличие

Централното звено за координация на Проекти eTwinning на Европейската комисия, както и националните звена за координация в България и Румъния връчиха Знак за качество на проект eTwinning „Раздвижи тялото и ума си - здравословен начин на живот за юношите“на Калина Николова– старши учител по английски език икоординатор на проекта в ППМГ „Акад. Иван Ценов“– Враца.

Онлайн платформата е място за разпространение резултатите на проекта, както и за контакти между членовете на екипите. Към проекта се присъединяват и останалите шест училища от страните-партньори, с които профилираната природо-математическа гимназияси партнира по Програма „Еразъм +“от 2016 г.

Учител-будител на годината

Двама учители от ППМГ – Враца с награда „Учител-будител на годината“

Любина Карамелска и Наталия Василева са двамата учители от ППМГ „Акад. Иван Ценов“, които бяха отличени на първото издание на „Учител-будител на годината“ - 2017. Организатор на събитието е Ученически общински съвет – Враца и се провежда по повод Деня на народните будители 1-ви ноември.
Номинирани бяха по двама педагози от девет местни училища, а решението за това кои да бъдат наградени взеха техните възпитаници. Ученическият общински съвет връчи и по един будилник на директорите на всички училища, за да си „сверяват времето“ с учениците.

Годишна награда на Дом на науката и техниката

Соня Илчева стана учител на годината

Всяка година по повод Деня на нордните будители СНЦ „Дом на науката и техниката“ – Враца връчва награди за инженер и учител на годината. Г-жа Соня Илчева - старши учител по Химия и ООС в ППМГ „Акад. Иван Ценов“ бе отличена с престижната награда „Учител на годината“. Илчева получи плакет и парична награда за постигнати високи резултати и призови места на нейни ученици в национални състезания по химия и опазване на околната среда.
Ръководството на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца поздравява г-жа Соня Илчева за получанета награда и й пожелава още и по-високи успехи!

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни