Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Международна награда за проектно-базирано обучение по английски език

Съвместният проект за партньорство и обмен на обучителни материали, воден от г-жа Калина Николова, ст. учител по английски език и г-жа Джоан Ийстърлинг, учител в Академията за подготовка на бъдещи учители от гр. Колинс, Мисисипи, САЩ получи награда за най-добър международен проект. Наградата School and Classroom Program’s Community Service Project Award беше присъдена от американската организация Пийпъл ту Пийпъл Интернешънъл (PTPI) – администратор на транснационалното сътрудничество между ученици, и връчен на официална церемония по време на 21-та световната конференция на организацията в Тайван тази есен. Организацията връчи плакети и на наградените в други седем раздела проекти, сред които училища от Македония, Южна Корея, САЩ.
PTPI е основана през 1956 г. от американския президент Дуайт Айзенхауер и насърчава международното разбирателство и сътрудничество чрез образователни, културни и хуманитарни дейности.
Награденият проект на нашето училище е част от Мини проект „Стимулиране практическото приложение на уменията по английски език”, който г-жа К. Николова разработи през уч. 2013-14 г. със своите учениците от IXе, XIIб и XIIе класове. Ентусиазмът, с който учениците работиха, стимулира преподавателката за нови международни сътрудничества, които да разширяват хоризонтите на нейните възпитаници.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни