Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Награда от Програмата „Обещаващи лидери в образованието”

На представителна церемония в Хотел Хилтън, София бяха връчени награди на успешно завършилите програмата учители и директори, преминали през едногодишния процес на подбор, обучение в Колумбийския университет и Колежа Банк Стрийт, Ню Йорк и прилагане в практиката на придобития опит. На срещата учителите споделиха опита си в прилагането на нови технологии и интерактивни методи в класната стая, а директорите представиха напредъка по разработените планове за училищни иновации и внедряването им на практика.

Г-жа Калина Николова, ст. учител по английски език в нашето училище беше сред наградените. Като практическа реализация на придобитите знания, в САЩ тя сподели своя опит в проектно-базираното обучение по чужд език чрез проекта си „Интеркултура – празници в англоезичните страни”.

 Церемонията беше организирана от Фондация „Америка за България” и Института за международно образование, САЩ, които администрират програмата за България.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни