Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

2019/2020 г.

Математик с национална награда

Цветанка Василева, старши учител по математика в ППМГ „Акад. Иван Ценов“, е сред победителите в национален конкурс на фондация „Миню Балкански” и Педагогическа асоциация „Образование без граници”. В него имат право да участват учители и студентис разработена от тях тема за извънкласна работа по математика за ученици от 2 до 12 клас. Основната цел е да се съдейства за повишаване качеството на образователния процес и да създадат условия за откриване и реализация на млади учители.

Рабработката на г-жа Василева е за 10. клас и е на тема „Геометрична вероятност”. Тя е класирана на първо място в съответната категория. Общо 13 са победителите от цялата страна, чиито материали ще бъдат публикувани в списание „Образование без граници”.

Учител будител 2019 г.

За трета поредна година Ученическият общински съвет във Враца номинира 18 учители за свои съвременни будители. От ППМГ Враца бяха наградени Веселка Вълова - старши учител по математика и Илонка Вутова - старши учител по информатика и ИТ.

"Учител на 2019 г."

Г-жа Марияна Ганчева - старши учител по физика и астрономия в ППМГ е тазгодишния носител на организираната от ДНТ -гр.Враца ежегодна награда.

Това е заслужено признание за нейната отдаденост на учениците, които представят ежегодно Враца повече от достойно на всички състезателни форуми по Физика и атрономия!

"Благодарение на тази награда стават видими усилията ни с талантливите деца, които обичат науката и техниката", сподели г-жа Ганчева.

 

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни