mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Наградени учители

Признание за своя труд и постигнати успехи получиха трима учители от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца. Наградите бяха връчени официално от началника на РУО г-жа Галина Евденова.
Най-високото отличие в образователната система на Република България - Почетното отличие „Неофит Рилски“ получи зам.-директорът по учебна дейност Наталия Василева. Наградата се присъжда от Министерство на образованието и науката. Тя е признание за високия професионализъм и неуморен труд на г-жа Наталия Василева, както и за приносът й за утвърждаването на гимназията сред водещите учебни заведения в региона. 
Други двама учители – Калин Конов и Максим Йорданов бяха отличени с грамота на началника на РУО Враца. Наградата е за постигнати високи резултати, в сферата на математиката, при подготовката на ученици, класирани на състезания на национално ниво.   
Да пожелаем на наградените още нови успехи!

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни