mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

2020/2021 г.

Квалификация по Еразъм+

Меки умения и емоционална интелигентност за педагогически специалисти

Трима учители от ППМГ „Акад. Иван Ценов”, Калина Николова, Ани Павлова и Красимира Дикова, преминаха обучение на тема „Меки умения и емоционална интелигентност” като част от проект за надграждане квалификацията на педагогическите специалисти в гимназията. Курсът се финансира по спечелен проект на училището по Програма Еразъм +, КД1 на Европейската комисия и се състоя на канарския остров Тенерифе, Испания. Компетентностите, които участниците придобиха по време на учебните сесии, са свързани с работа в екип и управление на екипи, разрешаване на конфликти, управление на срещи, лидерство, публично говорене и комуникация. Организаторът на курса, италианската компания ELA, беше подготвила практически групови упражнения и симулации на разглежданите инструменти, които да гарантират подобряване меките умения на участниците. Квалификационният курс беше възможност и за сътрудничество и учене в международен контекст, подобряване капацитета за комуникация на международно ниво и работа в екип в мултикултурна среда. Положителна добавена стойност на обучението беше и обмена на добри практики, споделянето на опит и контактите в eTwinning с педагози от европейски страни. Предстои преминалите обучението старши учители да споделят усвоените умения със своите колеги от Област Враца. 
 

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни