• Младежки Европейски парламент
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

За вас четвъртокласници!

Уважаеми родители и ученици!

На основание Заповед № РД 09-749/19.03.2021 г.  на Министъра на образованието и науката ви информираме, че Пролетното математическо състезание за учениците от IV клас се отлага. Преустановява се и подаването на заявления за участие.
Новата дата ще бъде определена и оповестена до 08.04.2021 г. Тези от вас, които са подали заявление за участие не е необходимо да подават отново, а тези които желаят да участват, но не са подали заявление, ще могат да подават след като бъде обявена новата дата.
Резултатите от проведеното Национално математическо състезание „Европейско кенгуру“, ще бъдат публикувани на 25.03.2021 г. след 16:00 часа.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни