Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Математиците от ПМГ–Враца отново първи на международен турнир

Със златни и сребърни купи и медали се завърнаха възпитаници на ПМГ „Акад. Иван Ценов“ от финала на международен турнир „Математика без граници”. Тази година състезанието се проведе в гр. Несебър, където бяха поканени финалистите от първите три кръга. Екипи от изявени математици на елитната врачанска гимназия се състезаваха не само за точност в решението на задачите, но и за бързина.

Седмокласникът Йоан Найденов бе награден с престижната титла „Математическа звезда на Турнира”, която се дава за изключителни постижения в състезанието. Тази година само три българчета получиха такъв приз.Той е бе отличéн и със златен медал в индивидуалното състезание, бронзов - в отборното и златна купа за цялостно представяне.

Георги Игнатов от VI клас спечели златен медал в индивидуалнотосъстезание, сребърен - в отборното и получи златна купа „Математика без граници“ за цялостното си представяне. Петокласникът Стивън Василев също се завърна със златен медал от индивидуалното състезание, както и сребърна купа за цялостно участиев турнира.Бронзов медал в индивидуалното финално математическо състезание завоюва единадесетокласникът Ивайло Вутов.

Ръководството на ПМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца благодари на екипа от преподаватели за професионализма и поздравява учениците за постигнатите високи успехи.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни