Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

VІІІ Годишни награди "Успелите деца на България"

Йоан е финалист на конкурса. Той е с 3 златни медала от предварителните кръгове е едноличен носител на Златната купа на Международния турнир „Математика без граници“. Носител на Голямата награда за максимален резултат от Сингапурската и Азиатска ученическа математическа олимпиада. Медалист от Сингапурската международна математическа олимпиада и на Откритата Азиатска международна математическа олимпиада в Банкок. Първенец на Националната олимпиада по математика, и с други общо 12 отличия от международни и национални състезания, от които 10 са първи места.

 

 

 

 

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни