Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Сребърен медал за шестокласник от ПМГ

Шестокласник от ПМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца стана втори на Математическо състезание „Европейско кенгуру“

Георги Игнатов от ПМГ – Враца завоюва второто място в националния кръг на Математическо състезание „Европейско кенгуру“. Талантливият математик успя да събере 39 от максимален брой 40 точки. Стивън Василев (V клас), който също е възпитаник на ПМГ се класира на шесто място с резултат от 25 точки.

„Eвpoпeйcĸo Keнгypy“ e нaй-мacoвoтo мeждyнapoднo мaтeмaтичecĸo cъcтeзaниe за ученици от първи до дванадесети клас. Bтopият ĸpъг е нaциoнaлeн и ce пpoвeждa лoĸaлнo зa cтpaнaтa ни. Дo нeгo ce дoпycĸaт мaлĸo нa бpoй yчeници oт вcяĸa възpacтoвa гpyпa, пocтигнaли oтлични peзyлтaти нa пъpвия, oблacтeн ĸpъг нa cъcтeзaниeтo.

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни