Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

SASMO 2016

Нови медали за ПМГ – Враца от Сингапурското математическо състезание SASMO2016

Трима възпитаници на най-елитната врачанска гимазия завоюваха един златен и два сребърни медала от Сингапурско - азиатска училищна математическа олимпиада - SASMO 2016. Състезанието се провежда от 2006 година насам и в него участват ученици от II до XII клас.

Тази година България се включи с 221 млади математици, които донесоха 25 златни, 25 сребърни и 43 бронзови медала за страната ни. Участниците от ПМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца са четирима, а представянето им бе повече от блестящо. Шестокласникът  Георги Цветелинов Игнатов спечели златен медал, а Стивън Василев Василев (V клас) и Ивайло Светлинов Вутов - (XI клас) бяха отличени със сребърен медал.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни