Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученици от ПМГ Враца - финалисти в международен конкурс

Два  ученически екипа от ПМГ враца се класираха за финалите на Международният конкурс за училищни, семейни и индивидуални проекти на тема: «Вторая мировая война: взгляд из XXI века».
От IX Ж клас участничките са:
Ивана Светлинова и Таня Юлиянова а от Х В клас  - Ивайло Вутов, Николай Николов и Михаел Младенов.
Те разработиха и представиха своите проекти на руски език.
Нашите ученици са поканени за участие в младежка конференция и в церемонията по награждаването на финалистите, които ще се проведат през месец септември 2015 г. в гр.Москва.
Учители на изявените деца са г-жа Жана Ицинска - Руски език, Станислава Каменова и Илонка Вутова  - Информатика и ИТ.
Конкурсът бе обявен от Московския институт за открито образование (МИОО) под егидата на департамента по образование на град Москва. Той се проведе в рамките на международната младежка акция "Вторая мировая война глазами современной молодёжи".  Участие взеха ученици от 12 до 18 години с над 100 проекта от Беларус, България, Германия, Грузия, Италия, Казахстан, Полша, Сърбия, Туркменистан, Украйна, Естония и Руска федерация.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни