Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Международна сингапурско-азиатска математическа олимпиада SASMO

На 19.04.2015 г. се проведе първия кръг на  международната сингапурско-азиатска математическа олимпиада SASMO. В нея участие взеха 30 102 състезатели от 15 страни, рекорд за 10-тата годишнина на олимпиадата. Страната ни има 6 перфектни резултата от общо 16, които са получени на сингапурската олимпиада. Перфектният резултат е нещо повече от златен медал. В VI клас има 4 перфектни резултата и 3 са за България, като за наша огромна радост един от тези резултати е на Йоан Найденов Найденов  от VI клас на ПМГ „Акад. Иван Ценов”. Останалите участници в състезанието също се представиха достойно:
Георги Цветелинов Игнатов от V клас и Инна Георгиева Иванова от XI  клас завоюваха бронзови медали.
На 15 август предстои състезание в Сингапур.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни