Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученици от ПМГ с награди от международен конкурс

Трима ученици от ПМГ - Враца получиха награди от третото издание на Международния конкурс „КАРСТ ПОД ЗАЩИТА – ДАР ЗА ПОКОЛЕНИЯТА”

В категория Мултимедийна презентация/Видеоклип Цветослава Пламенова Григорова от  IX ж бе отличена с втора награда, а Цветослав Бориславов Борисов от XI а  взе поощрителна награда.

В категория Рисунка ТедиславаТеодорова Симеонова от  IX г клас получи трета награда и с това спечели участието си в пътуващо географско училище заедно със своята ръководителка г-жа Жулиета Босилкова, което ще се проведе от 22 до 30 юли 2015 г.

Конкурсът  е българска инициатива и се провежда от 2005 г. Той се организира от Националния институт по геофизика, геодезия и география - БАН и Фондация Център по карстология „Владимир Попов”. През 2012 г. конкурсът получи подкрепата на ЮНЕСКО. По традиция конкурсът се провежда в рамките на международни форуми за защитените карстови територии и е включен в техните програми. Резултатите от конкурса се отразяват в различни специализирани издания, на сайтовете на научните форуми, както и на специализирания сайт на международната научна мрежа ProKARSTerra. Повече информация за инициативата, както и списъка с всички наградени - тук!

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни