Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Национална олимпиада по География и икономика

 Йоана Лалковска от VІІ а клас и Стела Резашка от ХІІ г клас – участници на Националния кръг на олимпиадата по география и икономика

Да достигнеш до национален кръг на олимпиада - това е значително постижение, както за самите  ученици, така и за ПМГ „Акад.Иван Ценов“, гр.Враца!
Йоана Лалковска и Стела Резашка се представиха достойно  в своите  възрастови групи. Това е голям  успех за нашата гимназия. Ученичките показаха  високи знания, умения и компетентности  в избраната от тях наука. За тези ученици географията е призвание и те ще продължат да се занимават с нея.

Горди сме, че благодарение на трудолюбието, упоритостта и успеха Ви името и авторитета на за ПМГ „Акад.Иван Ценов“, гр.Враца са издигнати високо.

Поздравления за Вас и Вашите учители – г-жа Василева и г-жа Благоева!

Бъдете здрави и все така упорити и успешни и занапред!

 

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни