Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Два сребърни медала от международни състезания

Два сребърни медала от международни състезания за врачанска математичка

Два сребърни медала от международни математически състезания получи петокласничката от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ Никол Илиева. Първото отличие е завоювано на финала на международния турнир Математика без граници, който се проведе на 16. август в Несебър. Участие в надпреварата взеха 690 представители на България и още 930 от 18 държави, които се състезаваха в родните си страни: Австралия, Азербайджан, Афганистан, Виетнам, Естония, Казахстан, Киргизстан, Северна Македония, Малта, Нигерия, Русия, Румъния, Словения, Тайван, Турция, Узбекистан, Украйна и Филипините. Въпреки голямата конкуренция, Никол Илиева показа завидни знания и се нареди сред най-добрите. Другият успех на младата врачанска математичка е от финалния кръг за купата на международното математическо състезание Big Bay. В него се включиха близо 1000 ученици от Хонг Конг, Тайланд, България, Индонезия и Филипини от предучилищна възраст до 12. клас. Никол, която е част от отбора на България, е сред сребърните медалисти от надпреварата.
Ограниченията, които бяха наложени през последните месеци заради разпространението на COVID – 19, не попречиха на ученичката от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ да се нареди сред най-добрите в своята възрастова група. От международни математически състезания тя има 3 златни и 6 сребърни медала. От национални математически състезания - първи места с максимален резултат, сребърни и бронзови медали. На Второ място е в Областен кръг на Олимпиадата по математика. Никол очаква класиране от други математически състезания и финали, в които е участвала. Предстоят ѝ участия във финали през август-октомври 2020 год. Ученичката благодари за подкрепата и помощта на своя класен ръководител г-жа Ваня Иванова.
 
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни