Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Награда от престижен литературен конкурс

Ученичка от ППМГ „ Академик Иван Ценов“ – Враца с награда от престижен литературен конкурс

„Природата е мястото, където човекът е човек. Там той преоткрива себе си ...“ Така започва есето на Мария Людмилова Тодорова от 10.г клас, която завоюва първа награда на Националния литературен конкурс за стихотворение, разказ и есе на тема "ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ - БЕЗЦЕНЕН ДАР ". Той се проведе в края на юли в рамкте на XXIX международен екологичен форум "Сребърна 2020". Есето на врачанското момиче беше отличено сред повече от 100 творби на ученици от цялата страна. В него Мария е представила един от местните природни феномени – Божия мост, за да внуши на своите читатели, че „Макар и не толкова известни и интересни на туристите, и малките райски кътчета все още съществуват и трябва да се пазят и да им се радваме така, както правим и с най-прочутите забележителности.“
 
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни