Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ „Акад. Иван Ценов“ с Национална диплома

Почетното отличие на Министерството на образованието и науката „Национална диплома“ за отличен успех и изявени способности в областта на науката, техниката и културата получи зрелостничката от Випуск 2020 на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ Зорница Христова. То беше връчено на специална церемония от областния управител на област Враца Малина Николова и началника на РУО Галина Евденова. Чрез видеоконферентна връзка, лично министърът на образованието Красимир Вълчев поздрави Зорница Христова за постигнатите успехи. Високото признание е в резултат на постиженията на ученичката през годините на нейното обучение. На ДЗИ тя получи най-високи оценки по БЕЛ и математика - отличен 6,00. По време на цялото си обучение, още от VIII клас, показва задълбочени интереси към науката. Тя целенасочено развива своите заложби в различни области:Математика, Английски език, Изобразително изкуство, Спорт.
Успехите на Зорница са плод на упоритост, труд и постоянство, безспорен талант в резултат на които тя има високи постижения на международно и национално ниво по математика и информационни технологии. По значимите от тях са:
Национален кръг на Националната олимпиада по информационни технологии – 2016 г., още от VIII клас;
Национален кръг на Националната олимпиада по математика – 2018 г.;
Награда от БАН за постижения в Математически турнир „Черноризец Храбър“ – 2017 г.;
Първо място в „Тристранен математически турнир Видин–Монтана–Враца“ – 2019 г.;
Второ място в „Тристранен математически турнир Видин–Монтана–Враца“ – 2020 г.;
Първо място в Национално състезание по финансова математика – 2019 г.;
Участия и спечелени призови места и медали в Международния математически турнир „Математика без граница“ – 2017 г., 2018 г., 2019 г.
Международно състезание SG 51 Geometry Contest – отличени решения на задачите на един от авторите – Willie Yong (Сингапур) 2017 г.;
Iranian Geometry Olympiad 2019 на английски език – четвърто място в групата Advanced;
Национално зимно математическо състезание „Атанас Радев“ 2020 г. – първи резултат сред момичетата в ХII клас и покана за участие в разширения национален отбор по математика за Европейската олимпиада по математика за момичета EGMO 2020;
Национално състезание по математика и лингвистика „30задачи на 30 езика“ – 2019 г.
Зорница заема призови места и в национални конкурси по изобразително изкуство и в турнири по футбол за девойки.
Тя реализира научните си интереси чрез публикации в сп. „Математика“ – бр. 5 и бр. 6 от 2019 г. Ученичката е част от редакторския екип на международния математически журнал „ Maths. Physics. Tehnology Quest“ – October 2019 на Richard Palmaccio (Massachusettsq USA) и Jim Boyd (Virginia, USA) – автор е на публикацията „Fun with squares“.
С тези безспорни постижения и личностни качества Зорница Христова е гордост за ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца и издига не само престижа на училището, но и на Област Враца.
 
 
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни