Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученик на ППМГ с отлично представяне на националния кръг на олимпиадата по география и икономика

Деветокласникът Стивън Василев постигна отличен резултат на националния кръг на олимпиадата по география и икономика, който се проведе на 29.06.2020 г. и зае престижното трето място в своята възрастова група. Той участва за втори път на национален кръг на олимпиадата и традиционно се представя отлично. Ученикът е с изявени интереси в областта на географията и непрекъснато разширява своята географска култура и знанията си за картината на съвременния свят. Негов подготвящ учител е Наталия Василева. На националния кръг на олимпиадата по география и икономика, ППМГ „Акад. Иван Ценов“ беше представена от трима ученици – Стивън Василев, Катрин Петрова и Петър Костадинов, които достойно защитиха престижа на гимназията. Ръководството на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ пожелава на тези млади географи приятни и интересни пътешествия в света на географското познание.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни