Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Успешен старт и за спорта в ППМГ Враца

 

Момчетата от ППМГ"Академик Иван Ценов"- гр.Враца на възраст 5-7клас с ръководител Филип Филипов станаха първите градски шампиони по футбол от тазгодишното издание на "Ученически игри 2019/2020г."

След момчетата от 5-7 клас на ППМГ "Акад.Иван Ценов" гр.Враца и юношите от 11-12 клас, с ръководител Филип Филипов, се окичиха с приза Общински първенец за 2019г. от "Ученически игри 2019/2020".

И така,
след шампионите от “Ученически игри 2019” по футбол 5-7 и 11-12 класове от ППМГ “Акад.Иван Ценов” - Враца, своето призово място завоюва днес и възрастовата формация 8-10 клас, отново с ръководител Филип Филипов. Просто един чудесен трибъл, който ни кара да се чувстваме удовлетворени и щастливи.

Поздравления!

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни