Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Възпитаничка на ППМГ – Враца получи Национална диплома

Теодора Иванова, която тази година завърши профилираната природо-математическа гимназия бе отличена с Национална диплома от Министъра на образованието и науката. Престижната награда бе връчена на специална церемония днес от Областния управител Малина Николова и началникът на РУО-Галина Евденова.
Теди е първенец на Випуск 2018 със златен медал за пълно отличие и е сред 40-те пълни отличници в цялата страна. Тя е тазгодишният лауреат на Националната олимпиада по български език и литература, участник е в национални олимпиади по литература и физика, както и в национални състезания по математика и лека атлетика. По случай 24 май възпитаничката на ППМГ получи наградата на Кмета на Община Враца „Ученик на годината“.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни