Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Златни и сребърни медали от международно математическо състезание

И тази година младите математически таланти на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца се завърнаха с куп медали и отличия от престижния международен турнир „Математика без граници”.
Това е петото издание на състезанието, чиито финал се проведе в гр. Несебър от 29 юни до 2 юли. В него участваха 1000 ученици от 15 страни - Австралия, Азербайджан, България, Виетнам, Иран, Казахстан, Киргистан, Македония, Малта, Румъния, Русия, Турция, Узбекистан, Филипините и Хонг Конг.
В отборното състезание участваха 300 отбора. Профилираната природо-математическа гимназия беше представена от четирима ученици от VI, VII и VIII клас. Смесеният отбор на седмокласници и осмокласници завоюва 2-ро място и сребърни медали. Това са учениците: Стивън Василев, Георги Господинов и Георги Игнатов.
В индивидуалното състезание Георги Господинов спечели златен медал, а Георги Игнатов – сребърен. Техен учител по математика е г-н Максим Йорданов.
С почетен плакет за принос към турнира беше наградена и г-жа Ваня Иванова – старши учител по математика в гимназията.
Ръководството на ППМГ – Враца изказва специални поздравления и благодарности на учениците и техните преподаватели за забележителните им успехи!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни