Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

„Колектив на годината” и куп индивидуални награди за ППМГ – Враца по случай 24 май

На официална церемония в навечерието на 24 май кметът на града Калин Каменов връчи награди за особени заслуги в системата на народната просвета и в областта на културата за 2018 г. В категория „Колектив на годината” в системата на средното образование победител бе ППМГ „Акад. Иван Ценов” – Враца.
Трима учители от гимназията бяха отличени с индивидуални награди „Учител на годината”. В подкатегория „Прогимназиална и гимназиална степен на основното образование” в област „Български език и литература и чужди езици” бе наградена г-жа Милена Иванова – старши учител по български език и литература. Г-жа Илонка Вутова – старши учител по информатика и информационни технологии бе отличена в област „Математика и информатика” в подкатегория „Прогимназиална и гимназиална степен на основното образование”. В същата подкатегория учител на годината в областта на природните науки и екологията стана г-жа Соня Илчева – старши учител по химия и опазване на околната среда.
Традиционно, в категория „Ученик на годината” изявени възпитаници на ППМГ – Враца получават награда за своите знания и упоритост. В подкатегория „Български език и литература” наградата бе присъдена на лауреата на националната олимпиада Теодора Иванова. За постигнатото първо място на националната олимпиада по информационни технологии, в подкатегория „Математика и информатика”, градоначалникът удостои с награда Венелина Андреева. „Ученик на годината” в подкатегория „Природни науки и екология” стана Биляна Герчева, която е бронзов медалист от националната олимпиада по химия и опазване на околната среда.
И тази година българският евродепутат инж. Владимир Уручев даде своите награди за заслуги в системата на народната просвета и в областта на културата. Чрез видео връзка той поздрави присъстващите и обяви победителите в различните категории. Наградата „Учител на годината” в област „Изкуства, бит и технологии, физическа култура и спорт” бе присъдена на г-н Димитър Арменов – старши учител по физическо възпитание и спорт в гимназията. В областта на обществените науки и гражданското образование „Ученик на годината” за 2018 година стана Стивън Василев.
Директорът на профилираната природо-математическа гимназия г-жа Татяна Василева изказва своите поздравления и специална благодарност към колектива и учениците за постигнатите успехи, утвърждаващи престижа и авторитета на училището.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни