Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Петокласник стана първи на единствено по рода си технологично събитие

През месец май в Campus X се състоя второто издание на Coolest Projects Sofia - безплатно технологично събитие за най-малките иноватори, създатели и предприемачи.
Над 100 деца бяха възнаградени за разработването на технологични проекти през учебната година в безплатните клубове по програмиране на CoderDojo България. Най добрите във всяка от 6-те категории получиха и специални награди.
Двама ученици от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца взеха участие в събитието. Това са петокласниците Никола Недков и Деница Йорданова. На първо място в категория Web & Apps бе класиран Никола Недков със своя проект на тема „Кибер зависимост“.
Coolest Projects Sofia цели да подкрепи и вдъхнови новото поколение иноватори, създатели и предприемачи на възраст от 7 до 17 г. Участниците имаха възможност да се включат и в занимателни работилници за анимация, 3D принтиране, micro:bit, електрически вериги и др.
Coolest Projects Sofia 2.0 се организира от CoderDojo България, Дигитална Национална Коалиция и екип от доброволци, с подкрепата на CoderDojo фондация, фондация „Телерик Академия“ и посолството на Ирландия в България. Партньори на събитието са VMware България и Майкросфот България.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни