Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

ППМГ - Враца на второ място в Ученически игри 2015/2016 г.

 На специална церемония днес кмета на града Калин Каменов награди най-добрите спортисти сред учениците. С общо 140 точки отборите от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца се наредиха на второ място в общинските ученически игри за изминалата учебна година.
Победителите от профилирана природо-математическа гимназия получиха купа и спортни пособия, необходими за часовете по физическо възпитание. Техните ръководители Тодор Тинковски и Николай Бояджиев също бяха отличени. Наградите са осигурени от Община Враца.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни