mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Science Me Up 2023 г.

Валерия Стоянова от VII а клас на  ППМГ „Акад. Иван Ценов“ се класира  на първо място на четвъртия престижен турнир  Science Me Up 2023 г., организиран от Университет за деца в партньорство със СУ „Св. Климент Охридски“. Състезанието дава възможност за индивидуална изява на ученици със задълбочени знания и засилен интерес към природните науки и математиката. Турнирът се провежда в три етапа – първи и втори дистанционен, и трети присъствен. Представянето на участниците се оценява от комисия, която се състои от доказани специалисти по природни науки и математика от Университет за деца и СУ „Св. Климент Охридски“. 
Валерия успешно премина през първите два етапа, като преодоля конкуренция от 600 връстници от цялата страна и чужбина и се класира за последен присъствен етап. В него освен теоретични познания, участниците трябваше да покажат и умения за изпълняване на практико-приложни задачи в лабораториите на Софийския университет. 
На последния етап Валерия показа отлична подготовка по Биология и ЗО и зае първо място. Неин преподавател по биология е г-жа Ивалина Райкова.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни