mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Първо място на литературен конкурс

Цветислава Димитрова от 11 б клас на ППМГ „Акад. Иван Ценов“, гр. Враца зае първо място в конкурса "Летене по Радичков" с есето си „Кръговъртенето на живота“. Тазгодишното десето издание на конкурса беше на тема: "Но ако човекът не се замисля, тогава някой друг се е замислил вместо него и така добре е подредил природната подредба, че никой никъде да не живее в самотия." ("Жабешки чудатости", Йордан Радичков). На награждаване по време на Патронния празник на ПГ "Д-р Иван Панов", гр. Берковица,  Цветислава получи грамота, книги от Издателство „Клет България“ и парична награда от Община Берковица. Конкурсът е инициатива на Община Берковица, РУО - Монтана, ПГ "Д-р Иван Панов" - гр. Берковица, Клет България ООД, Сдружение "Образование и Културно наследство", Българско училищно настоятелство - Берковица.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни