mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Биомедицински конгрес

Престижно място за ученичка от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ от Биомедицински конгрес

Биляна Герчева от 12 д клас на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ зае престижното второ място на Универсиада, която се проведе в рамките на организиран  Биомедицински конгрес (IBCS). Събитието беше под егидата на Медицинския университет - София и се проведе в София Тех Парк. До участие в него бяха допуснати само изявени ученици по биология и химия от всички области в България. Участниците в конгреса бяха разпределени по групи на различни работилници (workshops) в зависимост от техните интереси. От ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца участваха общо 14 ученици. Като част от конгреса на се проведе Универсиада, въпросите на която бяха със състезателен характер от областите биология и химия. На нея Биляна Герчева беше класирана на призовото място. За това постижение тя получи от организаторите награда „Златно сърце“. Всички участници в конгреса от област Враца са от 12 клас на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца. Техни преподаватели по биология и химия са Ивайло Лалков и Красимира Дикова.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни