mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Есенно национално състезание по физика

След две годишно прекъсване, от 11.11.2022г. до 13.11.2022 година в град Сливен отново се проведе Есенното национално състезание по физика. 235 ученици от 20 училища в сраната премериха сили при решаването на сложни и предизвикателни задачи по физика в седем състезателни групи.
ППМГ „ Академик Иван Ценов“ участва с отбор от седем ученици: Божидар Дончев – 8 клас; Катерина Симеонова, Мария Николова и Мартин Андреев – 9 клас; Виктория Тодорова -11 клас ; Момчил Танчев и Миран Мъхерян -12 клас.
Миран Мъхерян зае шесто място във възрастова група 12 клас и завоюва трета награда.
Всички останали участници се представиха достойно и показаха още веднъж, че въпреки трудностите от обучението в ОРЕС гимназията успява да бъде сред най-добрите в страната по физика. Учениците се подготвяха под ръководството на г-жа Пепа Павлова и г-н Пламен Варчев. 
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни