mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученичка зае трето място в конкурс за есе

Пореден успех за Цветислава Димитрова от 11 б клас на ППМГ „Акад. Иван Ценов“, гр. Враца. Тя зае трето място в конкурс за статистическо есе за ученици на тема: „Значението на официалната статистика в съвременния свят на информация и дезинформация“. Конкурсът беше обявен от Националният статистически институт (НСИ) по повод 20 октомври - Деня на европейската статистика. Участие взеха 82-ма ученици от 44 училища в 28 населени места. С желание и много труд те написаха своите текстове и станаха част от европейските граждани, които оценяват и се доверяват на статистическата информация на НСИ и Евростат. За членовете на журито беше удоволствие да четат творбите им и отговорно да подберат най-добрите от тях. На първо място е Петя Ласкова, СУ ,,Александър Иванов-Чапай“, гр. Белово, а на второ място - Анна Михайлова, НПГ „Димитър Талев“, гр. Гоце Делчев. Есето на Цветислава може да бъде прочетено тук.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни