mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Поредни спортни успехи

Приз и медали завоюваха ученици от ППМГ "Акад . Иван Ценов" на Осемнадесетия национален преглед на спортно-туристическите умения и сръчности „Кристален еделвайс”.
Във викторината ,,Познавам ли моята България“ гимназията беше представена от отбор в състав: Мария Минова, Вяра Златкова,  Денис  Владимирова, Вивиан Георгиева, Елица Лачкова и Василена Петрова. Отличните познания на момичетата по история и география им донесоха първото място и приз "Кристален еделвайс". 
Още едно първо място и златен медал в стрелбата с лък завоюва тандемът Калоян Джанабетски и Вяра Златкова. В индивидуалната надпревара по майсторско управление на велосипед трета при момичетата от IX до XII клас стана  Мила  Йорданова. 
Осемнадесетият национален преглед на спортно-туристическите умения и сръчности „Кристален еделвайс” се организира в района на  яз. „Копринка” край Казанлък. Включиха се десет отбора от Стара Загора, Казанлък, Враца, Плевен, Кнежа, Дулово и Велико Търново.  Над 190 участника мериха сили в дисциплините майсторско управление на велосипед, стрелба с лък, теглене на въже, народна топка, построяване на палатка, викторина ,,Познавам ли моята България“, изграждане на палатъчен лагер и програма „Художествена самодейност” (песни, стихотворения, скечове и др.)
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни