mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Златен медал по природни науки

Златен медал от Националното състезание за ключови компетентности по природни науки

Страхотен успех постигна осмокласничката от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ Стефания Тошкова. Заедно със съотборниците от отбор №2, тя спечели първо място и златен медал на ХІII Национално състезание за ключови компетентности по природни науки – физика, химия и биология, което се проведе от 10 до 12 юни 2022 в град Ловеч. Темата на състезанието тази учебна година бе „Науката в научната фантастика“ и се организира от МОН, РУО – Ловеч, и ППМГ – Ловеч, под патронажа на кмета на община Ловеч. 
Надпреварата включваше решаване и публично представяне на задачи, проверяващи усвоените знания в областта на природните науки. В националното състезание участие взеха 60 ученици от цялата страна. Участниците бяха групирани в 10 отбора, определени на случаен принцип и задължително включващи ученици от различни класове и училища. Оценяваха се ключови компетентности необходими за решаване на реални проблеми. Необходими бяха умения за логическо мислене, точност и оригиналност при демонстриране на решенията. 
Пред компетентното жури учениците трябваше да покажат умения за екипна работа, задълбочен интерес към третирания в задачата проблем, както и нестандартен подход на решенията.
Стефания Тошкова и Симона Стойнева – IX клас бяха подготвени за участие в състезанието от преподавателите по физика, химия и биология в ППМГ „Акад. Иван Ценов“, ръководител на отбора беше Димитрина Милчева - преподавател по химия. Пожелаваме им още много успехи!
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни