mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Призови места за младите математици от ППМГ

Призови места за младите математици от ППМГ на национални и международни състезания

Отлични знания показаха учениците на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца на Националния кръг на Националното състезание по финансова грамотност. Общо деветима са класираните в челната десятка в различните възрастови групи. На първо място при петокласниците, с максимален брой 30 точки, се подреди Валери Ташев. Трета при деветокласниците остана Деница Йорданова. С резултати до 10 място са още Мартин Йорданов, Петър Комитски, Божидар Тушинов и Димитър Ангелов от 5 клас, Денислав Ценов от 6 клас, Стивън Василев и Павлин Лалковски от 11 клас.
Медали от зимния и пролетния кръг на международния турнир „Математика без граници“ спечелиха общо 19 представители на ППМГ, като шестима от тях са с по два медала. 
Със златен и сребърен медал е седмокласничката Виктория Сиракова. 
Златен и броонзов медал получиха Денислав Ценов от 6 клас и Георги Игнатов от 12 клас. 
Със сребърно и бронзово отличие са Рая Тодорова от 6 клас, Миран Мъхерян от 11 клас и Георги Господинов от 12 клас.
С по един сребърен медал от „Математика без граници“ останаха Валери Ташев, Мартин Йорданов, Петър Комитски и Димитър Кръстев от 5 клас, а с бронзов – Боян Николов, Давид Иванов, Лия Любчева и Божидар Тушинов от 5 клас, Теодора Христова и Петър Ганчев от  6 клас, седмокласниците Никола Дебърски и Радина Петрова, Филип Киров от 11 клас. 
Георги Игнатов от 12 клас представи ППМГ „Акад. Иван Ценов“ на Националния кръг на олимпиадата по математика.
Учителите, които подпомогнаха тяхната подготовка са Галя Петрова, Ангелина Банчева, Ваня Иванова, Нели Димитрова и Калин Конов.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни