mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Национална олимпиада по биология

Ученичка от ППМГ в топ 10 на Националния кръг на олимпиадата по биология и здравно образование

Дванадесетокласничката Калина Лалкова е класирана в челната десетка на Националния кръг на олимпиадата по биология и здравно образование. Отличната оценка 5.75, която тя получи, я нарежда сред най-добрите в страната. Калина е включена и в разширения отбор за Международната олимпиада в Ереван. Дванадесетокластничката се представя успешно и на предварителните кандидат-студентски изпити, като в МУ София получи оценка Отличен 6,00.  
Още една ученичка от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ представи достойно област Враца на Националния кръг на олимпиадата по биология и здравно образование. Това е единадесетокласничката Биляна Герчева, която получи също отлична оценка - 5.50. Двете момичета са единствените от региона, които преминаха успешно арбитража на Националната комисия и взеха участие в пета състезателна група. Техни преподаватели са  Величка Младенова и Ивайло Лалков. 
Пожелаваме още много успехи на учениците и техните учители!
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни