Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Единадесетокласничка с първа награда

Гергана Николаева от 11.а клас с първа награда от онлайн състезание

Надали творческите успехи на Гергана в областта на есеистиката биха изненадали някого, особено след безапелационната й победа в националния кръг на олимпиадата по български език и литература! На 24 юни тя се завърна от Бургас, откъдето донесе първа награда за есе от третото състезание с национално участие „Човекът е всичко!“, организирано от АЕГ „Гео Милев“, гр. Бургас със съдействието на Община Бургас. За разлика от всички други конкурси за есе, където се изпращат вече готови материали, този е онлайн състезание, тоест пише се в реално време по зададена в момента тема. През тази година темата беше „Реалността е по-мощна от фантазията“, като е желателно текстовете да са подчинени на творческата изява на Гео Милев. С есето си Гергана показва не само  отлично владеене на словото, не само въображение, сериозни литературни знания и задълбочена     философска мисъл, но и ярка и оригинално заявена гражданска позиция.
Пожелаваме й бъдещи творчески успехи!
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни