Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Математика без граници

Медали за ППМГ от международно математическо състезание

Повече от 50 медали завоюваха ученици от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца в трите проведени кръга на международното състезание „Математика без граници“. В надпреварата взеха участие млади математици от Австралия, Азербайджан, Афганистан, България, Виетнам, Естония, Индонезия, Киргистан, Казахстан, Китай, Малта, Нигерия, Румъния, Русия, Северна Македония, Словения, Тайван, Турция, Узбекистан и Филипините. Турнирът е за ученици на възраст от 7 до 18 години, разпределени в 9 възрастови групи.
С най-добър резултат, сред учениците от ППМГ – спечелени 2 златни и 1 сребърен медал са Денислав Ценов от 5 клас и Виктория Сиракова от 6 клас. С 1 златен и 2 сребърни медала е Георги Господинов от 11 клас. С 1 сребърен и 2 бронзови медала са шестима възпитаници на гимназията – Петър Ганчев и Теодора Христова от 5 клас, Нина Рачева, Божидар Дончев и Йоана Пащрапанска от 6 клас, и Георги Игнатов от 11 клас. С по два медала от трите кръга на състезанието са четирима ученика – Алекс Манчев, Рая Станчева от 5 клас, Радина Петрова от 6 клас и Катрин Петрова от 8 клас. Други 17 възпитаници на ППМГ са завоювали само по едно престижно отличие от състезанието. 
Финалът на осмото издание на международното състезание „Математика без граници“ ще бъде на 6, 7 и 8 август 2021 г. в Несебър.
 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни