Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Награди от РУО - гр.Враца

Грамоти на Регионално управление на образованието – Враца за постигнати високи резултати получиха повече от 20 възпитаници на ППМГ „Акад. Иван Ценов“. Отличията бяха връчени официално от зам.-директорът Веселка Вълова. Тя поздрави учениците за представянето им, което още веднъж доказва високото ниво на образование в гимназията. Наградите се дават ежегодно на класирани за националните кръгове на олимпиади в различни направления, както и за завоювани призови места на национални състезания. 

С най-високи резултати сред отличените са Георги Игнатов от 11 клас, класиран за националните кръгове на 4 олимпиади и второ място на Националното състезание по лигвистика, както и Мартин Андреев от 7 клас, класиран за националните кръгове на олимпиадите в 5 дисциплини. Други четирима ученици – Марта Младенова, Гергана Николаева, Таня Петкова и Стивън Василев са класирани за националните кръгове на две олимпиади или национални състезания. Най-малките отличени бяха петокласниците, завоювали изключително високи резултати на Националното състезание по финансова грамотност – Денислав Ценов – I място, Теодора Христова – III място и Изабела Николаева – V място. 
Госпожа Вълова пожела още успехи на отличените и достойно представяне на предстоящите олимпиади и състезания.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни