Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Програма за образователен обмен

Паолина Андровска от 10 г спечели участие в образователната програма на Американското посолство „Наследството на Бенджамин Франклин“

Лятната програма за образователен обмен „Benjamin Franklin Transatlantic Summer Istitute for Youth“ се провежда за 16-ти път. Партниращите институции са: Посолството на САЩ в България, Университет Уейк Форест, Северна Каролина и Американския университет в България.

Основните приоритети, които ще коментират младежите са за развитието на българската демокрация след 1989 г., граждански права и задължения, социална ангажираност и доброволчество, социално предприемачество. От участниците се изискват комуникационни и лидерски умения, медийна грамотност  и участие в обществено полезни дейности. Кандидатите трябваше да преодолеят тестови въпросник, есе на английски език за да бъдат допуснати до интервю пред комисия на английски език. От 150 кандидати от цялата страна бяха избрани за участие 15 ученици, сред които е и Паолина Андровска. Поздравяваме я с успеха, гордеем се с нея и й пожелаваме ползотворно участие в проекта от 1-4 юли 2021 г. в Американския университет в Благоевград.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни