Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Ученик на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ е класиран за националните кръгове на олимпиадите по пет учебни дисциплини

Седмокласникът Мартин  Петров Андреев е единственият класиран ученик при всички възрастови групи  от област Враца за национален кръг на олимпиадата по Химия и ООС. За постигнатите високи резултати, ученикът получи грамота от доц. Д-р Христо Чанев –председател на националната комисия по Химия и ООС. Мартин има отлично представяне на областните кръгове на олимпиадите по още четири учебни дисциплини и е класиран за националните кръгове на олимпиадите по Биология и ЗО, История и цивилизация, География и икономика и Български език и литература.

Да му пожелаем успех!

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни