Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Математиците – най-добри по български език и литература

Стана вече традиция представителната група ученици, защитаваща честта на Враца в националната олимпиада по български език и литература, да е от ППМГ „Акад. Иван Ценов“. За пореден път математиците доказаха, че   са и най-добри литератори. Седмокласниците Мартин Андреев и Анна Мария Иванчовска, единайсетокласниците Гергана Николаева, Симона Вутова и Георги Игнатов и абитуриентите Вероника Григорова и Стефани Велчева са допуснати до     националния кръг.   Отбелязваме и факта, че за Мартин това е участие в пета национална олимпиада, а за Георги – в четвърта.    Техни  учители са Иванка Цонкова,     Татяна Каленска и Миглена Севдалинова.
Успех, момичета и момчета! Стискаме ви палци!
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни