mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Награди на кмета 2023 г.

Учители и ученици от ППМГ " Акад. Иван Ценов" получиха награди за своите постижения. Отличията в сферата на образованието и културата се връчват ежегодно от кмета Калин Каменов по повод Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност - 24 май.

Тази година с престижните отличия бяха наградени: 

Категория “Учител на годината” за 2023:

Подкатегория „Прогимназиална и гимназиална степен на основното образование“ в област „Математика, информатика и информационни технологии“ – Галя Петрова – учител в ППМГ „Акад. Иван Ценов“;
Подкатегория „Прогимназиална и гимназиална степен на основното образование“ в област „Обществени науки, гражданско образование и религия“ – Цветана Иванова – учител от ППМГ „Акад. Иван Ценов“;

Категория „Най-добър млад учител“ за 2023:

Мария Илиева – учител в ППМГ „Акад. Иван Ценов“;

Категория „Ученик на годината“:

В Подкатегория „Български език и литература и чужди езици“ – Стивън Василев – ученик от ППМГ „Акад. Иван Ценов“;
В Подкатегория „Математика, информатика и информационни технологии“ – Миран Мъхерян от ППМГ „Акад. Иван Ценов“;
Подкатегория „Природни науки и екология“ – Биляна Герчева от ППМГ „Акад. Иван Ценов“;
Подкатегория „Професионално/профилирано обучение“ – Цвети Николова от ППМГ „Акад. Иван Ценов“;
На тържеството присъстваха още: заместник-кметът Петя Долапчиева, началникът на РУО Лорета Колева и експерти, общински съветници, директори, учители и ученици.

Science Me Up 2023 г.

Валерия Стоянова от VII а клас на  ППМГ „Акад. Иван Ценов“ се класира  на първо място на четвъртия престижен турнир  Science Me Up 2023 г., организиран от Университет за деца в партньорство със СУ „Св. Климент Охридски“. Състезанието дава възможност за индивидуална изява на ученици със задълбочени знания и засилен интерес към природните науки и математиката. Турнирът се провежда в три етапа – първи и втори дистанционен, и трети присъствен. Представянето на участниците се оценява от комисия, която се състои от доказани специалисти по природни науки и математика от Университет за деца и СУ „Св. Климент Охридски“. 
Валерия успешно премина през първите два етапа, като преодоля конкуренция от 600 връстници от цялата страна и чужбина и се класира за последен присъствен етап. В него освен теоретични познания, участниците трябваше да покажат и умения за изпълняване на практико-приложни задачи в лабораториите на Софийския университет. 
На последния етап Валерия показа отлична подготовка по Биология и ЗО и зае първо място. Неин преподавател по биология е г-жа Ивалина Райкова.

Общинско състезание по първа помощ

Учениците от ППМГ“Акад.Иван Ценов“гр.Враца взеха престижното първо място в Общинското състезание на ученическите екипи по първа помощ,което се проведе на 17.05.2023 г. Организирано от БЧК Враца в сградата на Младежки център гр.Враца.

Пожелаваме им много успехи и победа на националното състезание!

Великденско математическо състезание

Поредно математическо предизвикателство и поредни отличия за нашите ученици

На 11 май 2023 г. бяха наградени нашите отлично представили се на Великденското математическо състезание ученици. От тази учебна година състезанието се провежда само за ученици от 1 до 7 клас. Нашите медалисти са:

5 клас

Виктор Красимиров Кръстев, - I място – грамота и златен медал
Константин Иванов Антимов - II място – грамота и сребърен медал
Калоян Владимиров Сираков -  III място – грамота и бронзов медал

6 клас

Давид Валентинов Иванов - I място – грамота и златен медал
Михаела Владимирова Дуковска - II място – грамота и сребърен медал
Димитър Пепов Ангелов - III място – грамота и бронзов медал

7 клас

Борис Николаев Нинов, - I място – грамота и златен медал
Денислав Николаев Ценов - III място – грамота и бронзов медал
Поздравления за учениците и за техните учители – Галя Петрова и Ангелина Банчева.

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни