mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

УС

Спешна чанта

Със Спешна чанта за оказване на първа помощ разполага вече ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца. Самата чанта, както и по-голямата част от оборудването в нея, са закупени със събраните през последните две години средства от организирани в училището благотворителни базари. Така в гимназията вече има апарат за измерване на кръвното налягане с пет различни маншета, маска за обдишване, въздуховоди по Гьодел, пулсоксиметър, амбу, глюкомер, шина, термометър и есмарх. „Наличието на това оборудване позволява да се окаже адекватна и навременна първа помощ в училище, още преди да е пристигнал специализиран медицински екип“, обясни педагогическият съветник Лорита Иларионова. Тя допълни, че инициативите по набиране на средства в ППМГ ще продължат, за да може да закупи още оборудване и консумативи за Спешната чанта.

ППМГ се включи в благотворителна кампания

ППМГ се включи в благотворителната кампания „Помощ за Гери“

Ученическият съвет при ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца се включи в благотворителната кампания “Помощ за Гери”, организирана от СУ „Никола Войводов”. Учениците показаха своята съпричастност към каузата като дариха 70 кг. капачки. Със събраните средства ще се подпомогне лечението в Австрия на 16-годишната Гергана Петрова. Момичето е с диагноза остеосарком.

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни