mega888 mega888 online casino malaysia mega888 mega888 super 8 ways ultimate super 8 ways ultimate xe88 live22 joker123 pussy888 918kiss
Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Информация за учениците, завършващи VII клас и техните родители

Уважаеми кандидат-гимназисти,

Уважаеми родители,

Отчитайки важността на държавния план-прием в VІІІ клас и избора на училище и профил/професия за всеки конкретен ученик, с мисъл и грижа за предстоящите отговорни решения, които трябва да вземате, предоставяме на Вашето внимание най-съществената информация и срокове в хода на приемната кампания. 
Информация за училищата в област Враца, които осъществяват прием на ученици в VIII клас за учебната 2021/2022 година  и начинът на балообразуване за всяка паралелка е публикуван на сайта на РУО – Враца в раздел „Прием“.
Заявяването на участие в първи и в трети етап на класиране ще се осъществява само по електронен път /online/.
Подаването на заявление за участие в класирането може да стане от всеки компютър с интернет, по което и да е време в денонощието, в определените времеви периоди. 
Всеки ученик има персонален профил в Единната информационна система за изпити и прием https://infopriem.mon.bg и индивидуален код за достъп.
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни