Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Уведомление за униформи

УН „ ЕНТУСИАСТИ” към ППМГ „ Акад. Иван Ценов” Враца

УВЕДОМЯВА:

родителите на учениците от 5-те  и 8-те класове за учебната 2018/2019г.

Уважаеми родители,
Уведомяваме Ви, че паралелно със записването на децата Ви в ППМГ „ Акад. Иван Ценов”, ще се извършва и:
1. Подаване на заявление по образец за закупуване на традиционните за училището елементи на ученическа униформа. На място ще се уточнява размера, като за целта ще има на разположение мостри-размери!
2. Заплащане на сумата в размер на 38.00лв./тридесет и осем лева/, което е цената на един брой ученическа униформа, включваща: многосезонна риза по индивидуален дизайн с емблемата на училището и вратовръзка.  За целта ще получите квитанция за внесената сума.
ЗАБЕЛЕЖКА: Представителите на децата, които няма да присъстват лично за оразмеряване, при записването си в училище, молим да осигурят и представят за информация, на своя отговорност, следните размери /в см./ за детето: дължина на ръкав, ширина гръб, гръдна обиколка, обиколка ханш.
Предварително благодарим за съдействието!
гр.Враца, 14.06.2018г.

УН „ЕНТУСИАСТИ”

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg