Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Училищно настоятелство

Училищно настоятелство

e-mail за контакти : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ученическа униформа

УВАЖАЕМИ  РОДИТЕЛИ И УЧЕНИЦИ,

Съвета на Настоятелите към Училищното настоятелство „Ентусиасти“ при ПМГ „Акад. Иван Ценов” гр. Враца взе решение за за ВЪВЕЖДАНЕ НА ЕЛЕМЕНТИ НА УЧЕНИЧЕСКА УНИФОРМА на учащите се в ПМГ. Това предложение ще бъде внесено до  Педагогическия съвет на ПМГ „Акад. Иван Ценов“ гр. Враца.

Предложение за основните критерии и принципи, на които трябва да отговарят елементите на ученическата униформа:

КРИТЕРИЙ №1: ВИДОВЕ ЕЛЕМЕНТИ

ШИРОКОФУНКЦИОНАЛНА РИЗА /за всеки сезон - с трансформиращ се къс и дълъг ръкав/.

ВРАТОВРЪЗКА за момчетата и ФИШУ за момичетата.

ЕМБЛЕМАТА НА УЧИЛИЩЕТО - подвижен елемент-бродерия.

СПОРТНА ТЕНИСКА с щампа на инициалите на училището.

КРИТЕРИЙ №2: УНИКАЛНОСТ НА ЦВЕТОВА КОМБИНАЦИЯ

Цветовата комбинация на елементите на ученическата униформа трябва да съответства на цветовете на емблемата на училището - синьо, бяло и зелено.

КРИТЕРИЙ №3: КАЧЕСТВО НА МАТЕРИЯТА и СЪПОСТАВИМОСТ КАЧЕСТВО-ЦЕНА

Приоритетност при избора на високо качество на материята за изработка на елементите.

Оптималност при съпоставяне на офертите по критериите Цена-Качество на изработка, като ниската цена не е водеща, ако качеството на материята е незадоволително.

Срокове за групово обсъждане, проучване, изготвяне и подаване на оферти за изработка на елементите на ученическата униформа:

Изготвянето на предложения от родителската общност може  да се осъществи  лично или чрез излъчени представители по класове, като се  изпратят на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., или да се внесат  в канцеларията на ПМГ

Подаване на оферти за изработка на елементите на ученическата униформа  - в канцеларията на ПМГ  - срок от 01.09.2016 г. до 20.09.2016 г.

Провеждане на общо събрание на ЮЛНЦ УН „Ентусиасти“ при ПМГ „Акад. Иван Ценов” гр. Враца, с цел разглеждане на офертите и избор на ОФЕРТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ - срок от 25.09.2016 г. до 30.09.2016 г.

Публично оповестяване на избраната оферта на сайта на училището – срок от 01.10.2016 г. до 10.10.2016 г.

Събиране на средствата за изработката на елементите за ученическата униформа по класове чрез излъчени представители – в срок, съобразно определения на първите родителски срещи след 11.10.2016 г., но не по- късно от 30.11.2016 г.

Видове организационни дейности, които да бъдат предприети:

1. Обсъждане и гласуване на предложението за въвеждане на елементи на ученическа униформа на учащите се в ПМГ „Акад. Иван Ценов“ гр. Враца - на ПЕДАГОГИЧЕСКИ СЪВЕТ, провеждащ се на 14.06.2016 г.

2. При приемане на решението по т.1 – гласуване от ПЕДАГОГИЧЕСКИЯ СЪВЕТ на основните критерии и принципи, на които трябва да отговарят елементите на ученическата униформа и на сроковете за обсъждане, подаване на оферти и изпълнение.

3.  Уведомяване на родителската общност за предложението на СН на УН и решението на Педагогическия съвет от 14.06.2016 г.:

за V-те класове - на родителска среща на 15.06.2016 г. от 18.00 часа.

за всички останали класове - чрез публикуването на уведомление на сайта на ПМГ „Акад. Иван Ценов“ гр. Враца.

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg