Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Училищно настоятелство

Уведомление за униформи

УН „ ЕНТУСИАСТИ” към ППМГ „ Акад. Иван Ценов” Враца

УВЕДОМЯВА:

родителите на учениците от 5-те  и 8-те класове за учебната 2018/2019г.

Уважаеми родители,
Уведомяваме Ви, че паралелно със записването на децата Ви в ППМГ „ Акад. Иван Ценов”, ще се извършва и:
1. Подаване на заявление по образец за закупуване на традиционните за училището елементи на ученическа униформа. На място ще се уточнява размера, като за целта ще има на разположение мостри-размери!
2. Заплащане на сумата в размер на 38.00лв./тридесет и осем лева/, което е цената на един брой ученическа униформа, включваща: многосезонна риза по индивидуален дизайн с емблемата на училището и вратовръзка.  За целта ще получите квитанция за внесената сума.
ЗАБЕЛЕЖКА: Представителите на децата, които няма да присъстват лично за оразмеряване, при записването си в училище, молим да осигурят и представят за информация, на своя отговорност, следните размери /в см./ за детето: дължина на ръкав, ширина гръб, гръдна обиколка, обиколка ханш.
Предварително благодарим за съдействието!
гр.Враца, 14.06.2018г.

УН „ЕНТУСИАСТИ”

Още статии ...

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg