Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

MOVE Week 2019

Членове на екипа на проект Еразъм + "Раздвижи тялото и ума си - здравословен начин на живот на юношите" станаха част от общоевропейската кампания за насърчаване на двигателната активност

Тази година кампанията съвпадна с мобилността по проекта, провела се в Полша. За целия екип беше удоволствие да се включим в различните инициативи, подготвени от нашите домакини от Училище "Николай Коперник" в гр. Грайево. Заедно с приятели от Турция, Латвия, Полша, Мартиника, Англия и Испания нашите ученици Християн Младенов, Деница Йорданова, Кристияна Георгиева и Мария Вълова танцуваха народни танци на открито, караха каяк по р. Кутиня, бяха на поход в национален Парк Биебжа, където наблюдаваха птици и слушаха беседа за торфните находища и лосовете, надпреварваха се в мини олимпийски игри. 

Координаторът на проекта, г-жа Калина Николова сподели информация и снимков материал от събитието в сайта на кампанията, с което участвахме и в конкурса за най-атрактивни дейности:  https://moveweek.eu/
Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни