Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Анкета за здравословното хранене

Екипът на проект Еразъм + „Раздвижи тялото и ума си“проведе анкета на тема „Какво закусваме на училище?” с ученици от Vдо VIII клас. Целта на допитването еда установи каква храна консумират ученицитесутрин и доколко се интересуват от нуждите на организма си.

Резултатите показват, че анкетираните добре познават принципите на здравословното хранене, но за съжаление рядко си приготвят здравословна закуска вкъщи, а повечето от тях купуватпредимно тестени изделияилибърза закуска.Изборът им се определя от вкусовите качества на храната, а не от нейните съставки.

Членове от екипана проекта дадохана анкетираните съветиза здравословно и балансирано хранене, черпени от специализиран британски сайт за борба с Диабет тип 2.

 

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg