Best Joomla Template by Web Design

Стилът в образованието!

Постижения

на областно, национално и международно ниво на олимпиади и състезания. Водещо място на областно и национално ниво на ДЗИ и НВО VII клас.

Мотивиране

на младите хора от висококвалифицирани и всеотдайни в работата си учители, прилагащи модерни и иновативни методи на преподаване в условията на съвременна материално - техническа база.

Гордост

за учители и родители, нашите ученици се изявяват и в работата си по много проекти и извънкласни дейности. Зрелостниците ни успешно се реализират във висши учебни заведения у нас и в чужбина.

Проект ACES - "Пъстри букви"

Екипът на Международен проект ACES с нови дейности

Идеята на проекта е сътрудничество и солидарност с хора на различна възраст и с различен социален статус. В тази връзка екипът проведе съвместни дейности с деца и младежи от Дневен център за деца и възрастни с увреждания „Зорница” и група „Симба” на ЦДГ „Европейчета”. Членовете на екипа оцветяваха заедно с децата от ДЦ букви от солено тесто, които сами бяха изработили. След това ги подариха на шестгодишните малчугани от детската градина, за да им помагат в занятията им по ограмотяване. Заедно с най-малките те украсиха и Голямата книга на солидарността, в която се събира нагледен материал за всичко извършено по проекта. „Щастлива съм, че в дейностите се включиха и нови ученици от VI а клас, а останалите успяха да видят нашите пъстри продукти на изложбата във фоайето на училището.”, казва г-жа Калина Николова, ръководител на проекта. За Бабин ден членовете на екипа ще плетат и шият с бабите от Дом за възрастни хора „Зора”.

Smart Gallery by Gestin de redes sociales

Контакти

ППМГ “Акад. Иван Ценов”
Враца 3000, бул. “Демокрация” №18
Директор - тел: 092/ 62-60-43
Канцелария - тел: 092/ 62-41-69

За предложения:

Обръщайте се към администратора на сайта - инж.Н.Ангелова на e-mail: pmg_vratsa@abv.bg

Конзола за дебъг на Joomla!

Сесия

Информация за профила

Използвана памет

Заявки към базата данни